Header imageHeader image
Header image
   
      
   
   
 
Képzőművészet
 
 
Image 1
 
   

 


 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

 

 

 

 


Selyemfestő kör

Header image

Iskolánk idén is képviseltette magát a Hírös Agóra által rendezett Paletta kiállításon, a városi szakkörök és iskolai kézműves csoportok éves tárlatán.
Az "Alkotni jó" kerámia műhely kiemelt díjazásban részesült, s az elismerés mellett egy sajtkóstolást és tanyalátogatást is nyertek a Máriahegyi Kecskefarm felajánlásából.

Gratulálunk a 4-5. osztályos alkotóknak, akik színes kis dobozkáikkal, aprócska agyagfiguráikkal elnyerték a zsűri tetszését!

Header image
Header image
Header image

 

A Selyemfestő szakkör lelkes tagjai szintén szépséges alkotásokkal készültek, képeiken a kiállítás idei fő motívumát, a kecskét jelenítették meg sokféleképpen. Nekik is szeretettel gratulálunk!
A megnyitón "díszvendégként" meg is érkezett Katica, a kecske kislány, aki türelmesen viselte népszerűségét, hiszen a gyerekek kedvencévé vált pillanatok alatt.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a kiállítás megtekintésére, amelyet díjtalanul látogathatnak május 30-ig, s ahol iskolánk kis művészeinek munkái mellett sok más alkotócsoport műveit is megcsodálhatják.

 

Header image

Header image
Gratulálunk! Ügyesek voltatok, csak így tovább!

 

Header image

 

 

 
  Header image Header image Header image