Header imageHeader image
Header image
   
      
   
   
 
TÁBOROZÁS
 
 
Image 1
 
   

 


 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

 

 

 

 

 

Béke Szigete

2022.

Header image

Az idei évben július 25-étől 30-áig immáron tizenhatodik alkalommal táborozhattak diákjaink a tőserdei Kontyvirág Erdei Iskolában. A Béke Szigetét idén 27 Békés „Dzsungelharcos” vette birtokba. A felső tagozatos jelentkezők és volt Békéseink egy garantáltan feledhetetlen hetet tölthettek a három „mentorral”, és a  hét folyamán 3 csapatban versenyeztek a Konty pontokért.

Header image

Header image

A piros csapat Anett néni, a sárga csapat Melinda néni, a kék csapat Szilvi néni vezetésével vette a különböző akadályokat. Hat nap a kézművesség, a dráma, a fizikai kihívások birodalmában. Volt sorverseny; „Egy perc és nyersz”; műveltségi, természetismereti és angol nyelvi vetélkedő; drámajáték; művészeti foglalkozás. Közel a természethez a tábor kalandorai egy alkotó közösségé válhattak, és érezhették jól magukat észrevétlenül.

 

Header imageHeader image

Header image

 

Mindezek mellett tábortűz, strand, fagyizás, mozizás, csónakázás és egy kirándulás Tiszaalpárra színesítette a hét programtárát. A csapatok utolsó estéjükre vendégül látták családjaikat. Műsorral készültek, melyben tábori élményeiket mutathatták meg versbe és dalba foglalva, illetve dramatikus játék formájában. Az estét közös sütögetéssel és tábortűzzel zárták. 

Egy élmény volt mindenki számára!

 

Header imageHeader image

Header image

Header image

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  Header image Header image Header image